Tarieven

 017-wachtruimte

Een intakegesprek of een volledige sessie kost  € 100,00.

Een korte sessie van 45 minuten voor € 50,00.

Traject “Afvallen” en “PDS en buikklachten” bestaat uit 5 sessies, € 60,00 per sessie. Het is inclusief twee MP3’s als ondersteuning en zelfhypnose oefening.
Traject “Hypnotische maagband”bestaat uit 7 sessies, € 60,00 per sessie.Het is inclusief twee MP3’s als ondersteuning en zelfhypnose oefening.
“EMDR” traject bestaat uit 3 sessies, € 60,00 per sessie.
“Bevallen met hypnose” traject bestaat uit 4 sessies, € 60,00 per sessie. Het is inclusief twee MP3’s als ondersteuning en zelfhypnose oefening.

Van te voren, tijdens telefonische afspraak of mail contact, graag aangeven waar uw keuze naar uitgaat i.v.m. mijn planning.

Betaling dient na iedere sessie contant te worden voldaan.

Hoop u op deze manier nog meer van dienst te zijn.

 

Hypnotherapie wordt vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afgesproken datum en tijd. Bij afzegging binnen 24 uur voor de afgesproken datum en tijd worden alle kosten in rekening gebracht.

Als cliënt heeft u inzagerecht in uw dossier.
De hypnotherapeut heeft een geheimhoudingsplicht tegenover derden. De hypnotherapeut kan alleen met uw schriftelijke toestemming gegevens over u verstrekken aan bijvoorbeeld uw huisarts.

 
Wat als u een klacht heeft?

Heeft u een klacht over de behandeling, bespreek deze dan in eerste instantie met mij.
Komt u er niet uit dan is het mogelijk om uw klacht bij NBVH in te dienen. Voor meer informatie zie https://www.hypnotherapie.nl/klachten/. U kunt ook uw klacht indienen bij de gespecialiseerde geschilleninstantie voor de Complementaire en Alternatieve zorg – S.C.A.G.